Главная » Без категории » В Чернігові відбувся молодіжний конгрес "Хроніки Нарніі. Історія твого спасіння."

В Чернігові відбувся молодіжний конгрес «Хроніки Нарніі. Історія твого спасіння.»

З 8 по 10 грудня в молитовному будинку Чернігівської другої громади Церкви адвентистів сьомого дня відбувся молодіжний конгрес Центральної Конференції, в якому взяло участь більше 200 юнаків та дівчат. Спікером конгресу був пастор, ведучий  телеканалу «Надія» Володимир Боровий.

Стіни молитовного будинку за історію свого майже 15-літнього існування  ще не бачили такої кількості молоді, яка славила Господа своїми піснями, грою на музичних інструментах, сценками.

Вони спілкувалися, ділилися досвідами з Богом, молилися, брали участь у роботі потоків, квестах, іграх-тренінгах, пісенному фестивалі.

Учасники конгресу насолоджувались також музичними творами інструментального ансамблю Nonacord  та групи «Патмос».

 

Проповіді Володимира Борового про благодать-спасіння, яку Творець подарував кожному жителю нашої маленької планети, своєю доступністю і біблійною точністю торкнулись сердець присутніх.

«Без благодаті ми знаходимося у ворожнечі з Богом і  лишаємося безцінного дару – спасіння для життя вічного. Прийміть цей подарунок від Свого Творця і ваше життя радикально поміняється на краще» — призивав пастор Володимир Боровий.

Він зробив екскурс в біблійну історію, зауваживши, що благодать була завжди. Вона була дарована Адаму і Єві, Авелю і Каїну, Аврааму, Ною, Давиду та іншим біблійним героям. І зараз Бог дарує спасіння кожному із нас. Треба тільки повірити в Свого Господа Ісуса Христа і з вдячністю прийняти цей безцінний дар спасіння.

 

Пастор звернув увагу молоді на мету конгресу, щоб кожний знайшов своє спасіння в Господі, який готовий прийняти в свої обійми кожну людину, не зважаючи на її минуле.

 

Представлений молодіжним керівником Ярославом Черепіним відеоролик про Всесвіт, де існує абсолютна точність і порядок, про міріади планет, якими керує Всемогутній Бог, навів кожного на роздуми про  безмежну Божу любов до жителів нашої крихітної планети і в тихій молитві кожний по-особливому відкрив своє серце перед Творцем.

Заключным акордом конгресу було хрещення, де три дівчинки знайшли своє спасіння в Господі.

 

На запитання: «Що дав вам конгрес?»

Олександр:

  • Я знайшов нових друзів, узнав багато нового и корисного. Все було здорово!

Світлана:

  • Стільки музики! Мене оточувала аура добра, радості, любові!

Віктор:

  • Перевершились всі очікування!

 

Ірина Воронцовська

Фото автора

Оставьте комментарий первым.

Ваш отзыв